Renovering av gamle tak

 

 

Legg nytt tak i tide.

Levetiden på et tak er ca 10 -40 år avhengig av type tak,10-20 år for shingeltak m ulik kvalitet og opptil 40 år for steintak eller platetak av høy kvalitet, så det sier seg selv at mange boliger i norge har tak som har gått ut på dato for lenge siden,spesielt ser vi at shingeltak og tak med sement takstein ligger alt for lenge før de blir skiftet ut,disse takene er porøse og suger nermest fuktighet pga av den beskyttende overflaten rett og slett er vasket ut, mange venter til de har lekkasje og da er skadene ofte store, tar man grep tidsnok slipper man unna med å bare skifte undertak, lekter og takstein eller taksteinsplater.

 

Norsk Takmontasje sitt hovedområde er renovering av gamle tak,vi utfører både små og store reparasjonsjobber, og vi tar på seg oppdraget samme hvilke type tak det er snakk om. Vi bruker alltid material av høyeste kvalitet,og har et bredt spekter av forskjellige taktyper å velge mellom.

Har du spørsmål til oss angående omlegging av ditt gamle tak, prisanslag eller andre forespørsler ber vi deg ta kontakt.  Klikk på kontakt eller ring tlf: 984.18.269